Интериорно озеленяване

Интериорно озеленяване

Интериорното озеленяване включва създаване на идеен проект, реализирането му и грижа за растенията.

Добре подбраните саксийни растения и подхoдящите за тях съдове, допълват красотата на интериора, оживяват го и създават ведра, заредена с положителна енергия, атмосфера в сградите. Както при озеленяването на открити площи, така и при интериорното, се съобразяваме с архитектурните особености на помещенията, изложението им, количеството естествена светлина, която влиза в тях и целите, за които се използват.

Според проучвания, проведени през последните години, растенията в сградите имат много повече функции от това да бъдат красива част от интериора. Психолозите все по-често препоръчват създаването на множество зелени кътове в офис сградите и търговските обекти.

Растенията подобряват качеството на въздуха и имат благотворно въздействие върху здравето.

Въздухът в затворените помещения често пъти е по-замърсен от този, който дишате навън. Причината за това са климатичните системи, газовите уреди, изкуствените лакове и бои, с които са боядисани мебелите.

Растенията пречистват замърсения въздух и с това изчезват оплаквания, като главоболие, сънливост, дразнене на очите и усещане за сухота на кожата.

Свържете се с нас

За повече информация и оглед на място, не се колебайте да се свържете с нас!

Изпратете запитване

За повече информация и оглед на място, не се колебайте да се свържете с нас!

Име *
Имейл *
Телефон *
Запитване
Политика за поверителност *